1/03/2013

Hyvää Uutta Vuotta!

Hyvää Uutta Vuotta!

Uusi vuosi, uudet kujeet...
Jouluhässäkästä selvitty, kiitos tästä vilskeestä ja vipinästä ihanat asiakkaat!
Arki on koittanut ja pitkästä aikaa olenkin päässyt/joutunut tositoimiin eli paperitöihin. Niin ihanaa, kun sisustusala onkin, velvollisuudet painavat täälläkin.
No, kunnon rutistuksella tämäkin on pian ohi, eikä aikaakaan, kun saan käsiini uudet kuvastot (totuuden nimissä, ensimmäiset kulkevat jo laukussa Sipoon ja Keravan väliä).. :)

Vuosien kuluessa olen kai antanut itselleni luvan antautua näihin ihaniin uutuuksiin vasta, kun paperit ovat järjestyksessä ...  Siispä "vauhtia Merja!"

Juuri Joulun kynnyksellä saimme Sipoon myymälään ison lähetyksen Tanskasta, kuin varaslähdöksi kevääseen.., ihana romanttinen rautatuoli, pehmeä pellavainen Chesterfield..., romuromantiikkaa huokuvat kynttilänjalat turkoosin ja oranssin sävyissä. Ihanaa pastellia 8 kuvan kehyskollaasissa, sitä tukemaan lasiset herkulliset kynttilänjalat.... Ymym pikkukaappeja ja värikkäitä naulakoita, nam;)) listaa voisi jatkaa vaikka kuinka, yritän saada tänne kuvia hiukan ahkerammin, niin pääsemme vaihtamaan mielipiteitä näistä hieman rohkeuttakin vaativista uutuuksista ;)


Alla muutama puhelimella pikaisesti napattu kuva ihanuuksista:



Joulun tunnelmaa

Kehys kuin karkki, ihana piristys esim. valkoiseen kotiin ;)

Kaikki kuvat siis Sipoon liikkeestä, Keravan puoti kun oli "joululomalla" nämä välipäivät ;)

Ja ihan huisin tärkeä juttu!!!

Aukioloajat Bedmilin myymälöissä ovat hiukan poikkeukselliset:

BEDMIL KERAVA
Ma sop muk ( asiakaskäynnit)
Ti-Pe 11-18 La 10-14

BEDMIL SIPOO
To-Pe 16-19
La-Su 12-16

Lämpimästi tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti